Recencies

Geke is goed in wat ze doet. Ze is rustig, geduldig en open. Neemt de tijd die nodig is. Bij Geke heb ik het vertrouwen dat het resultaat van een test ook echt representatief is.

Wat een mooi verhelderend verslag ook voor school. De leerkrachten kijken vol bewondering naar jouw manier van verslaglegging! Dik compliment van beide. Met toestemming van mijn zoon hebben ze ook het verslag gezien dat je voor hem speciaal had geschreven.

Geke heeft een onderzoek gedaan bij onze dochter toen zij drie jaar was. Met veel geduld en kunde heeft zij samen met onze dochter de test afgenomen. Onze dochter verheugde zich steeds op de komst van Geke. Mede door haar adviezen zit onze kleine meid nu op een school die bij haar behoeftes past en zit ze lekker in haar vel.

Vorig jaar heeft Geke onze zoon getest. Voor het intake gesprek heeft ze alle tijd genomen. Ze kan heel goed luisteren en heeft zonder dat ze veel notities maakt ons hele verhaal (problematiek) schriftelijk bevestigd. Het afnemen van de test is heel goed gegaan. Onze zoon liet zich bij haar van zijn beste kant zien. De rapportage was duidelijk en helder. Met de adviezen die je geeft, kun je ook gelijk aan de slag!

Het begaafdheidsonderzoek, door Geke uitgevoerd, is erg volledig. De rapportage is uitgebreid en ze geeft veel praktische tips voor op school en in de thuissituatie. Daarbij stuurt ze ook artikelen over onderwerpen die specifiek op het kind van toepassing zijn.

Wat knap dat ze dit door de testjes weet, want dit is eigenlijk precies hoe ik denk dat ik ben.

Geke is iemand die rustig en helder overkomt en dit zie je ook terug in haar verslagen. Helder en duidelijk, vooral de versie voor kinderen viel erg in de smaak. Kortom, zeer tevreden!

Geke heeft een prettige en persoonlijke werkwijze, die tegelijk professioneel is. Uitgebreid onderzoek, goede gesprekken en heldere rapportage. Van harte aanbevolen!

Geke heeft bij onze zoon (destijds 6) een begaafdheidsonderzoek uitgevoerd. Wij hebben Geke ervaren als een zeer kundig en professioneel iemand die veel rust uitstraalt en op een geweldige manier ons kind zichzelf liet zijn. De uitkomst van het onderzoek is door Geke samengevat in een duidelijk en uitgebreid rapport inclusief adviezen voor school, we herkenden ons kind meteen in het rapport. Van de HB coördinatoren op school en de plusklas kregen we zelfs complimenten voor het rapport, ze hadden zelden zo’n goed en uitgebreid rapport gezien. Wij hebben Geke al aan meerdere mensen geadviseerd als een goed orthopedagoog met oog voor het kind en veel kennis van de materie.

Geke Maes heeft intelligentie- en sociaal-emotioneel onderzoek uitgevoerd bij onze jongste zoon, 4 jaar. We hebben haar werkzaamheden als zeer professioneel en positief ervaren, het is niet eenvoudig om met zo’n jong kind een complexe test te doen, maar voor onze zoon was het alsof hij een hele ochtend leuke spelletjes mocht doen. Hij was erg dol op haar, Geke is bij ons aan huis gekomen, wat wij als zeer groot voordeel ervoeren omdat onze zoon zich zo het meest op zijn gemak voelde. Geke was erg tijdig in alle stappen van het proces, en we hebben nu een fantastisch verslag in handen waar we de komende jaren op een heel praktisch niveau, thuis en op school, mee aan de slag kunnen! Wij zijn zeer positief, dankjewel Geke!

Geke heeft bij twee van onze kinderen een begaafdheidsonderzoek uitgevoerd. Ze is een rustig persoon, erg goed met kinderen, en onze kinderen vonden het onderzoek dan ook heel leuk. Daarnaast heeft Geke veel kennis van begaafdheidsonderzoek en van hoogbegaafdheid. In de onderzoeksverslagen die we uiteindelijk hebben gekregen herkenden we precies onze kinderen, en het was eigenlijk heel bijzonder om dat zo te lezen. Daarnaast kon Geke goede praktische tips geven met betrekking tot het leerproces van onze kinderen.

Geke Maes (Gekend Talent) werkt in de particuliere markt als orthopedagoog en is gespecialiseerd in het onderzoeken en diagnosticeren van hoogbegaafdheid. Wij hebben als school met haar werk te maken gehad vanwege de screeningsprocedures voor onze HB groep op school. Geke’s werk valt op door de kwaliteit van haar onderzoeken: zij is gedegen en feitelijk, haar onderzoeksverslagen zijn leesbaar en zeer bruikbaar in de onderwijspraktijk. Wij zien veel verschillende onderzoeksverslagen van orthopedagogen, maar weinig die zo uitgebreid, compleet en toepasbaar zijn als die van Geke. Wij zijn zeer tevreden over haar werk en hopen nog lang en vaak gebruik van haar diensten te mogen maken.

Zie ook: https://nl.linkedin.com/pub/geke-maes/3b/250/145